پروژه کنترل چاقی را در میان ۱۴ میلیون دانش آموز

پروژه کنترل چاقی را در میان ۱۴ میلیون دانش آموز اجرا می کنیم

 

پروژه کنترل چاقی

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش از اجرای پروژه کنترل چاقی در میان ۱۴ میلیون دانش اموز به عنوان یکی از مهمترین فعالیت های این معاونت در سال تحصیلی آینده خبر داد.

مهرزاد حمیدی معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش  توضیحاتی در خصوص پروژه کنترل چاقی که برای شناسایی و مداخله به هنگام برای رفع آن در میان کودکان و نوجوانان است، و از طریق این معاونت در سال تحصیلی بعد پیگیری خواهد شد، ارائه داد.

وی در خصوص این پروژه گفت: سال آینده ممکن است فعالیت های ما در کلاس ها در حوزه تربیت بدنی کمی تحت تاثیر شرایط کرونا قرار بگیرد و برای همین ما فعالیت عمده خود را به سمت نتیجه محوری برده ایم به این معنا که می خواهیم کودکانی با تناسب اندام و سلامت داشته باشیم و برای همین پروژه کنترل چاقی را از مهر تا اسفند اجرا می کنیم.

حمیدی ادامه داد: در این پروژه ۱۴ میلیون دانش اموز را در مهر و آبان مورد سنجش قرار می دهیم و BMI (اندازه گیری شاخص توده بدنی) دانش آموزان را می سنجیم و اگر عدد قرمز شد از طریق والدین آن را دنبال می کنیم. در اسفندماه نیز دوباره BMI ۱۴ میلیون دانش اموز را می سنجیم تا ببینیم مداخله‌ای که از اذر تا اسفند انجام داده ایم موثر بوده است.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش در پاسخ به این پرسش که این سنجش و مداخلات خصوصاً با توجه به احتمال تعطیلی مدارس در ماه هایی از سال تحصیلی بعد چگونه رخ خواهد داد، بیان کرد: آموزش والدین مهمترین کاری است که ما انجام می دهیم. هم مربیان ورزش و سفیران سلامت و هم معلمان ابتدایی آموزش دیده اند که بتوانند این BMI را بسنجند و اعلام کنند. اگر کلاسی تشکیل نشد هم ما کلیپ هایی را آماده کرده ایم تا به والدین و حتی خود دانش اموزان این امکان را می دهد که BMI را بسنجند.

وی ادامه داد: ما برنامه های گروهی و انفرادی مداخله را پیش بینی کرده ایم. همه مربیان ما می شوند مشاوران در این حوزه و آموزش خانواده ها برای مداخله موثر مهمترین راهکار ما برای کنترل چاقی در میان بچه هاست. در نهایت پروژه را به گونه‌ای برنامه ریزی کرده ایم که بتوانیم در اسفند نتیجه مطلوبی را به دست بیاوریم چون چاقی یکی از آسیب های جدی در میان کودکان ماست و باید عزمی همگانی برای کنترل آن داشته باشیم تا از آسیب های جدی جسمی و روانی که این موضوع به کودک و نوجوان وارد می کند جلوگیری کنیم.

 

منبع: https://www.ghatreh.com

مرتبط:

شیر مادر ضامن یک عمر سلامتی/ با ماسک به نوزادان شیر دهید

درمان بی اشتهایی کودکان از این راه

بدترین و مضرترین تغذیه برای کودک