علائم کرونا در کودکان

یک متخصص کودکان گفت: علائم کرونا در کودکان آرام‌تراست، البته موارد شدید بیماری در کودکان دیده می‌شود اما نسبت به بزرگسالان کمتر است.

کیانوش حیدری اظهار کرد: همه کودکان در هر گروه سنی می‌توانند به کرونا مبتلا شوند اما این موضوع مشخص است که درگیری کودکان نسبت به بزرگسالان کمتراست؛ اما ابتلا به کرونا در کودکان قطعاً وجود دارد.

وی ادامه دارد: همه سنین کودکان می‌توانند مبتلا به کرونا شوند، از دوره نوزادی تا ۱۸ سال که ما به عنوان کودک در نظر می‌گیریم. تقریبا یک سوم ابتلا به کرونا در کودکی در سن زیر یکسال اتفاق می‌افتد و بعد از آن، در سنین یکسال تا ۱۰ سال کمتر شایع است؛ البته بعد از سن ۱۰ سال که سن بالاتر می‌رود شیوع بیماری بیشتر می‌شود.

حیدری خاطرنشان کرد: در گروه سنی زیر یک سال و بالای ۱۰ سال بیماری را بیشتر مشاهده می‌کنیم.

این متخصص کودکان در رابطه با علائم بالینی کرونا در کودکان، بیان کرد: تقریباً در هر دو گروه سنی کودکان و بزرگسالان علائم مشابه است، اما ممکن است برخی علائم در کودکان و برخی در بزرگسالان شایع تر باشد.

وی افزود: در کودکان علائم آرام‌تراست، البته موارد شدید بیماری در کودکان دیده می‌شود اما نسبت به بزرگسالان کمتر است.

حیدری عنوان کرد: علائمی که باید به آن توجه کنیم و از همه شایع‌تر است شامل تب، سرفه، مشکلات تنفسی، بدن درد، آبریزش بینی، سردرد، تهوع و استفراغ، دل درد و از دست دادن حس بویایی و چشایی است.

این متخصص کودکان تأکید کرد: باید به یاد داشته باشیم که ممکن است علائم گوارشی را بدون علائم تنفسی در کودکان مشاهده کنیم؛ مانند اسهال، استفراغ و دل درد؛ ضمن اینکه علائمی وجود دارد که خیلی شایع نیست اما باید به آن‌ها نیز توجه کنیم؛ مانند کهیر روی گونه‌ها، قرمز شدن چشم، خستگی، ضعف و بی‌حالی که می‌تواند در کنار سایر علائم وجود داشته باشد.

منبع:ایسنا

مرتبط:

بی اشتهایی کودکان از علائم ابتلا به کرونا است

چالش‌های پیش روی کودکان با نیازهای ویژه در دوران کرونایی

در زمان وجود علایم گوارشی کرونا چه مصرف کنیم؟