راهنمای خرید میز و صندلی تحریر استاندارد

برای پیشگیری از مشکلات ستون فقرت کودکان و نوجوانان هنگام مطالعه و انجام تکالیف، باید یک میز و صندلی تحریر استاندارد و خوب خریداری کنید.

با شروع سال تحصیلی والدین باید زمان و مکان مناسب و ثابتی را برای درس خواندن بچه ها در نظر بگیرند. برخی از کودکان تکالیف روزانه خود را به حالت دراز کش و یا روی میز ناهار خوری انجام می دهند. انجام تکالیف در این وضعیت و نداشتن یک مکان ثابت برای درس خواندن باعث حواس پرتی کودکان شده و آسیب های جبران ناپذیر به ستون فقرات می رساند.

خرید میز تحریر

بنابراین بهتر است کودکان تکالیف خود را در اتاقشان و بر روی میز تحریر استاندارد انجام دهند تا مشکلی برای وضعیت جسمیشان به وجود نیاید.

هنگام خرید میز و صندلی تحریر به نکات زیر توجه کنید:

صندلی باید دو قوس مقعر و محدب داشته باشد:

صندلی میز تحریر باید ارگونومیک و دو قوس مقعر و محدب داشته باشد، قوس محدب گودی کمر را بپوشاند و قوس مقعر تحدب پشت را در بر گیرد. اگر پشتی صندلی صاف باشد، می توانید از بالشتک های مخصوص پشت صندلی برای پر کردن قوس کمر استفاده نمایید.

عرض صندلی بستگی به اندام فرد دارد:

نشیمنگاه صندلی باید ۹۰ درصد طول ران را بگیرد. اگر نشیمنگاه صندلی کمتر از ۹۰ درصد باشد سبب مشکلات عظلانی و اگر بیش از این مقدار باشد به زانو فشار می آید. عرض نشیمنگاه صندلی معمولا باید ۴۷، ۴۸ سانتی متر باشد اما عرض بستگی به این دارد که فرد چقدر چاق یا لاغر است.

طول صندلی بستگی به قد فرد و استخوان ران فرد دارد:

طول صندلی به قد فرد و استخوان ران فرد بستگی دارد. اما معمولا طول صندلی ۴۰ سانتی متر است اما ممکن است برای افراد بلند قد بیشتر و برای کسی افراد کوتاه قد، کمتر باشد. ارتفاع صندلی هرقدر باشد، زانو باید در زاویه ۹۰ درجه قرار بگیرد.

رویه صندلی نباید سفت و یا خیلی نرم باشد:

رویه صندلی شما نباید بیش از حد نرم و یا سفت باشد. جنس رویه صندلی باید قابلیت ارتجاعی داشته باشد و زمانی که با انگشت فشار ملایمی به صندلی وارد می کنید، انگشت شما باید یک یا دو سانتی متر فرو برود و بعد هم به حالت اولیه اش بازگردد.

ارتفاع پشتی صندلی باید کتف ها را بپوشاند:

ارتفاع پشت صندلی باید کتف ها را پوشانده و تا مهره ۷ گردن باشد. هنگام مطالعه فرد باید فاصله چشم تا روی کتاب به حدی باشد که گردن بیش از ۲۰ درجه خم نشود. اگر می خواهید گردن را بیشتر خم نکنید، باید سطح میز مطالعه را بالا بیاورید یا از رحل (نگه دارنده کتاب) یا یک سطح چوبی استفاده کنید.

سطح رویه میز باید بزرگ باشد:

اگر می خواهید از یک میز برای مطالعه و کامپیوتر استفاده کنید و نمی توانید جدا گانه میز کامپیوتر یا لپ تاپ بخرید باید سطح رویه میز بزرگ تر باشد.

پشتی صندلی بهتر است قابلیت تنظیم داشته باشد:

هنگام نشستن فرد روی صندلی باید زاویه ساق پا و زانو ۹۰ درجه و زاویه ران و بدن بین ۹۰ تا ۱۱۰ درجه به سمت عقب باشد و کف پا کامل روی زمین قرار بگیرد . بنابراین اگر پشتی صندلی قابلیت تنظیم دارد، بهتر است در فواصل زاویه بین ۹۰ تا ۱۱۰ درجه قرار بگیرد، اگر زاویه ۹۰ درجه باشد فرد دچار اسپاسم عضلانی پشت و کمر می شود.

صندلی باید محکم باشد:

صندلی باید محکم و از جنس فلز، چوب یا. . . باشد. صندلی نباید گوشه تیز داشته باشد و بهتر است دارای دسته باشد و اسکلت اصلی آن منحنی باشد. صندلی فرفورژه را اصلا استفاده نکنید.

چه جنس برای میز تحریر مناسب است؟

بهترین انتخاب برای میزهای کار میز های چوبی یا با روکش چوب هستند، زیرا در این میزها امکان سر خوردن کتاب ها کمتر است.

میز تحریر لمینت یا ام دی اف مقرون به صرفه، با دوام است و مقاومت آن بیش از چوب می باشد . یک لمینت با کیفیت در مقابل فشار بالا تحمل و استقامت زیادی دارد با اینکه ممکن است ضخامت کمتری داشته باشد.

هنگام خرید میز به رنگ و مدل آن توجه کنید:

هنگام خرید میز تحریر حواس تان به رنگ و مدل آن باشد زیرا شما نمی توانید هر روز میز تحریر خود را عوض کنید.

میز تحریر کشو دار را انتخاب کنید:

میز تحریری را انتخاب کنید که ساده باشد و تعدادی کشو داشته باشد زیرا برای نگهداری لوازم التحریر، کاغذ، کتاب و. . . کشو مورد نیازتان می شود.

میز تحریر را از فروشگاه های معتبر بخرید:

میزهای تحریر قیمت های متفاوتی دارند. قیمت میزهای تحریر به جنس آنها بستگی دارد. هرچه جنس میز بهتر و از برند معروف تری باشد، گران تر است. شما می توانید بر حسب سلیقه خود و فرزندتان سفارش ساخت میز را به نجار دهید. سعی کنید میز تحریر را از فروشگاه های معتبر که محصولات با کیفیت بالا ارائه میدهند خریداری کنید.

صندلی ثابت برای کودکان ایمن تر هستند:

صندلی چرخ دار برای افرادی که می خواهند به قسمت های دیگر میز دسترسی بیابند، بهتر است و این صندلی ها سرعت را بالاتر می برند اما صندلی ثابت برای کودکان امنیت بهتری دارند زیرا ممکن است کودکان در حرکت های مختلف با صندلی چرخ دار آسیب ببینند.

ارتفاع میز تحریر باید مناسب باشد:

میزی را تهیه نمایید که وقتی کودکتان پشت آن می نشیند، به شانه و دست هایش فشاری وارد نشود و بدون اینکه به بدنش فشار اضافی وارد شود، دست هایش روی میز قرار بگیرند و مچ و آرنج در امتداد هم بوده و آرنج و بازو یک زاویه حدود ۱۱۰ درجه ایجاد کند.

اگر ارتفاع میز تحریر کوتاه تر باشد، دست ها به سمت پایین آویزان و سر و گردن کودک اذیت می شودو اگر ارتفاع میز بلندتر باشد باعث شده شانه بالاتر قرار بگیرد و درد کتف و شانه بیشتر شود.

میز تحریر را با توجه به متراژ اتاقتان تهیه کنید:

میز تحریر را با توجه به متراژ اتاقتان انتخاب نمایید، اگر اتاق شما بزرگ باشد، می توانید نمونه های بزرگ تری انتخاب کنید. در اتاق کوچک میز تحریرتان را در گوشه ها و بخش های غیر قابل استفاده اتاق قرار دهید.

مرتبط:

فرش کودک مهمترین بخش اتاق خواب فرزند شما!

اصولی که باید هنگام خرید کمد لباس رعایت کنیم