بالش و تشک را با این روش‌ تمیز کنید

این نکته را جدی بگیرید که اگر حتی نشانه‌ای از کثیفی روی تشک و بالش نبود باز هم آنها را چندماه یکبار تمیز کنید.

شستن و تمیز کردن بالش و تشک کار سخت و ضروری است. چرا که اگر در زمان طولانی بالش و تشک را تمیز نکنید باعث می‌شود که تغییر رنگ داده و بوی ناخوشایندی به خود بگیرد.  شستشوی منظم، تخت شما را تبدیل به مکانی راحت و فارغ از انواع لکه و بو و هجوم ساس و سایر جانوران موذی می‌کند از شما در مقابل بروز مشکلات جدی محافظت می کند. این نکته را جدی بگیرید که اگر حتی نشانه‌ای از کثیفی روی تشک و بالش نبود باز هم آنها را چندماه یکبار تمیز کنید.

 

شست وشو بالش

ماشین لباسشویی خود را روشن کرده و تنظیمات دمای آن را روی گرم ترین حالت قرار بدهید. تنظیمات مربوط به اندازه بار را روی حالت بار سنگین قرار دهید. به آب در حال حرکت در ماشین لباسشویی، پودر لباسشویی اضافه کنید.با توجه به اینکه بار مورد نظر سنگین است، مقدار پودر هم باید متناسب با آن بوده تا به خوبی بالش شسته شود. می‌توانید چند قطره از روغن اسطوخودوس به مواد شوینده اضافه کرده تا رایحه بالش خوشایند شود. سریعا پس از شست و شو بالش ها خشک کن را راه انداخته تا بالش ها کاملا خشک شوند. در نتیجه، بالش ها دوباره شکل قبلی خود را به دست می آورند.

 

تمیز کردن تشک

ابتدا با جاروبرقی تمام گرد و غبار روی تشک را تمیز کنید. پاک کننده هایی که با آن معمولا لوازم منزل مثل پرده یا مبل را تمیز می‌کنند را به صورت آماده از بیرون خریداری کرده و با یک دستمال یا اسفنج تمیز، سطح روی تشک را خوب پاک کنید تا لکه های روی آن کاملا رفع شوند. جوش شیرین می تواند بوی بد را از بین ببرد و تشک شما را تر و تازه کند. یک لایه نازک روی سطح تشک بپاشید و صبر کنید چند دقیقه بماند، سپس قبل از استفاده از تخت روی آن جارو برقی بکشید. هوای تازه و نور خورشید یکی از راه های مؤثر برای خلاص شدن از بو و لکه هاست. منتظر یک روز آفتابی باشید و جای تمیزی برای قرار دادن تشک بیابید تا چند ساعتی تشک را در آنجا قرار دهید. حتی اگر نمی توانید تشک خود را بیرون ببرید، آن را در کنار یک پنجره رو به آفتاب ایستاده تکیه دهید تا کمی هوا و آفتاب بخورد.

منبع: ایرنا