خانواده‌ها با چشمان باز مدرسه فوتبال را انتخاب کنند

یک کارشناس فوتبال با بیان اینکه ممکن است به دلیل شرایط کرونایی و تاثیر آن در وضعیت روحی روانی برخی مربیان، آن ها شرایط لازم برای کار کردن در مدارس فوتبال را نداشته باشند، گفت: خانواده‌ها باید با چشمانی باز مدرسه فوتبال و مربیان را انتخاب کنند.

محسن بابادی اظهار کرد: اکنون که پس از مدت‌ها انتظار، بسیاری از مدارس فوتبال شروع به کار کرده‌اند و برخی دیگر نیز در شرف آغاز به کار هستند، مربیان باید توجه داشته باشند که به علت دوری حدود ۱۸ ماهه بازیکنان از شرایط ورزش خصوصا فوتبال، در خلق و خوی و روحیات، آمادگی جسمانی و تکنیکی مهارتی آن‌ها تغییرات زیادی حاصل شده است. بنابراین کار مربیان سخت‌تر شده است و مطمئنا چالش جدیدی است که مربیان برای اولین بار با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی افزود: پس مربیان باید همزمان روی آمادگی بدنی، تکنیکی، مهارتی و مسایل روحی روانی بازیکنان کار کنند تا زودتر به شرایط مطلوب گذشته برگردند. از طرفی تا حد امکان سعی شود برای رده‌های پایه خصوصا زیر ۱۶ سال، به هیچ‌وجه سانس تمرین قبل از ساعت ۱۸:۳۰ برگزار نشود، چرا که اغلب این بازیکنان جثه ضعیفی دارند و باتوجه به گرمای طاقت فرسای بالای ۴۵ درجه، ممکن است دچار آسیب‌های جسمی فراوانی از جمله گرمازدگی، افت فشار خون، تهوع، سردرد، سرگیجه و… شوند.

این کارشناس فوتبال بیان کرد: خانواده‌ها نیز به علت شرایط کرونا که همچنان پابرجا است و بالا بودن دمای هوا، باید نوشیدنی‌های مناسب ورزشی را از خانه برای فرزندان خود فراهم کنند تا ضمن رعایت پروتکل‌های بهداشتی، نیاز آن‌ها به مایعات و املاح نیز برطرف شود. شستشوی مرتب البسه بازیکنان توسط خود آن‌ها یا والدین به همراه دوش و استحمام بلافاصله پس از تمرین، اقدام موثر دیگری در خصوص سلامت جسمی و بهداشتی بازیکنان خواهد بود.

وی عنوان کرد: با توجه به تعطیلی مدارس و کاهش فعالیت‌های بدنی و قرنطینه‌های خانگی مکرر، استفاده از لپ‌تاپ، تبلت، تلفن همراه و بازی‌های کامپیوتری، بیش از سالیان گذشته با بچه‌ها مانوس شده و تبدیل به نوعی عادت شده است. از طرفی با توجه به افزایش روزافزون پدیده آپارتمان‌نشینی، مشاهده می‌شود بازیکنان به لحاظ ترکیب بدنی، در ابتلای سریع به بیماری‌ها به علت کاهش سیستم ایمنی بدن و… با گذشته تفاوت چشمگیری داشته‌اند. بنابراین خانواده‌ها و مربیان باید بستری فراهم کنند که ضمن واقعی‌تر شدن فعالیت‌های بازیکنان و دوری یا کاهش بازی‌های مجازی، نوجوانان و کودکان بتوانند رفته رفته شرایط مناسب جسمی پیدا کنند. البته ناگفته نماند که خانواده‌ها و مربیان باید انتظارات خود از بازیکنانی که این همه مدت از ورزش به دور بوده‌اند را هم پایین بیاورند.

بابادی گفت: نکته مهم دیگر نیز تحقیق و بررسی خانواده‌ها در خصوص سوابق ورزشی، علمی و خصوصا اخلاقی مربیان و مدیران مدارس فوتبال است تا آگاهانه و با خیالی آسوده فرزندان خود را به دست آن‌ها بسپارند، چرا که ممکن است برخی مربیان شرایط لازم را دارا نبوده و محدودیت‌های کرونایی شرایط روحی روانی آن‌ها را وخیم‌تر نیز کرده باشد. بنابراین خانواده‌ها باید با چشمانی باز مدرسه فوتبال و مربیان را انتخاب کنند. بدون تردید تعامل مناسب بین خانواده‌ها، مدیران و مربیان مدارس فوتبال، سبب رشد و شکوفایی بازیکنان خواهد شد.

منبع: ایسنا

مرتبط:

مدرسه فوتبال رایگان برای کودکان کار و کم‌برخوردار

چرا هوادار یک تیم فوتبال می‌شویم؟