“بیا بازی” در کرمانشاه راه اندازی میشود
عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه از انعقاد قراردادی مشارکتی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان برای راه اندازی مرکز سرگرمی های فناورانه و بازی های خلاقانه شناختی با عنوان “بیا بازی” خبرداد.
دکتر غلامحسین روشنی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه از حدود دوسال پیش تیمی پنج نفره در دانشگاه صنعتی کرمانشاه روی حوزه سرگرمی های فناورانه و بازی های خلاقانه شناختی فعالیت خود را آغاز کرده، گفت: طی این مدت نتایج مثبتی را از فعالیت های خود گرفتیم و حتی شهریور سال گذشته هم که معاون علمی ریاست جمهوری بازدیدی از دانشگاه صنعتی داشت، در جریان فعالیت های ما قرار گرفت و برای اجرای برنامه هایمان حدود ۶۰۰ میلیون تومان بودجه مصوب کرد.
وی تصریح کرد: طی مدت دو سال گذشته حدود ۱۰ دستگاه بازی های خلاقانه شناختی را طراحی و ساخته ایم که حدود پنج تا شش مورد از آنها ثبت اختراع داخلی گرفته اند.
عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه افزود: باتوجه به اینکه در تست های اولیه ای که از دستگاههای بازی های خلاقانه داشتیم، بسیار خوب جواب دادند و حتی عامه پسند هم بودند، برای همین به دنبال بسط و گسترش فعالیت هایمان بودیم که در این راستا برای راه اندازی اولین شعبه بازی های خلاقانه شناختی استان با کانون پرورش فکری قراردادی مشارکتی منعقد کردیم.
وی تصریح کرد: این مرکز قرار است با عنوان “بیا بازی” پس از پایان محدودیت های کرونایی در استان راه اندازی شود و محلی باشد که در آن کودکان، نوجوانان و علاقمندان به بازی های خلاقانه سرگرم شوند.
روشنی با تاکید بر شناختی بودن بازی های طراحی شده، عنوان کرد: این نوع از بازی ها علاوه براینکه جنبه سرگرمی دارند، بهشدت سودمند بوده و باعث رشد تفکر، خلاقیت و ارتقاء کارکردهای مغزی کودکان و نوجوانان می شوند.
وی تاکید کرد: برای این بازی ها هم تلاش کرده ایم تا از اسامی که در فرهنگ کُردی وجود دارد مانند پران، زانا، لاوان، آکو، آگرو و … استفاده کنیم، چرا که قرار است بازی هایی که طراحی و ساخته ایم را بین المللی کنیم تا صدایی بین المللی از کرمانشاه بلند شود.
عضو هیات علمی گروه مهندسی برق دانشگاه صنعتی کرمانشاه با تاکید براینکه با راه اندازی شعبه اول این مرکز، راه اندازی شعب دیگر را هم در سراسر استان در دستور کار قرار خواهیم داد، گفت: کرمانشاه استان پیشتاز کشور در بحث راه اندازی مرکز بازی خواهد بود.
غلامحسین روشنی، فرهاد فولادی نیا، آرین ویسی، محمدحسین شهسواری و صبا امیری اعضای پنج نفره گروه مهندسی دانشگاه صنعتی هستند که طراحی و ساخت بازی های خلاقانه شناختی را در حال اجرا دارند.
منبع: ایسنا