به آسیب های روحی و روانی کودکان توجه نمی شود
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: متاسفانه آسیب های روحی و روانی کودکان زیاد مورد توجه قرار نمی گیرد در حالی که از لحاظ قوانین و دستورالعمل کمبودی در این زمینه نداریم.
“سیدمهدی قویدل” صبح امروز ششم بهمن ماه در کارگروه اجتماعی فرهنگی، زنان و خانواده استانداری کرمان اظها کرد: متاسفانه به آسیب های روحی و روانی کودکان زیاد مورد توجه قرار نمی گیرد در حالی که از لحاظ قوانین و دستورالعمل کمبودی در این زمینه نداریم.
وی افزود: تقسیم کار ملی در کنترل آسیب های اجتماعی داریم و تکلیف هر دستگاه مشخص است و مشکل ما، عدم اجرای این قوانین و دستورالعمل هاست.
قویدل با اشاره به اینکه در کودکان مشکلات اعتیاد، طلاق، کار، بی سرپرست و بدسرپرست و … را داریم، گفت: حتی اهمال و مسامحه در سرپرستی کودک جرم است و این برای کاهش آسیب کودکان تکلیف ما را سنگین تر می کند و باید مداخلات بنیادین را تقسیم و در دستور کار قرار بدهیم تا به نتیجه برسیم.
معاون دادگستری استان کرمان با اشاره به بحث کودکان کار بیان کرد: توانمندسازی خانواده ها در همه ابعاد جزو وظایف ما و وزارت رفاه است و اگر برنامه ریزی کنیم در این حوزه به نتیجه خوبی می رسیم.
“علی شفیعی” مدیرکل امور اتباع استانداری کرمان نیز در این جلسه اظهار کرد: ۶۸ کودک کار حرفه ای را شناسایی کرده ایم که علت فقط اقتصاد خانواده نیست و عوامل ناهنجاری و چالش های متعددی است که خصوصا در اتباع افغانی به صورت حرفه ای و باندی برای افراد خاص کار می کنند.
وی با اشاره به اینکه با همکاری دستگاه قضائی شناسایی سرباندها را نیز انجام داده ایم، افزود: تفاهمنامه ای با یک مرکز خیریه داری تا در زمینه آموزش و تربیت لازم و رهاسازی و بازگردانی کودکان کار به خانواده انجام شود.
شفیعی تصریح کرد: در ارتباط با کودکان اتباع بیگانه به ویژه افغانستانی ها، شناسایی را انجام داده ایم و ما در اداره کل امور اتباع هر سیاستی که مدنظر باشد برای نظم دادن و ایجاد جلوه های زیبا در شهر کرمان، همکاری خواهیم داشت.
منبع:ایسنا
مرتبط: