بهترین بیسکویت های مصرفی برای کودکان

ارزش تغذیه‌ای بیسکویت در رژیم غذایی کودکان

یکی از انواع مواد غذایی که کودکان بخصوص از سنین ۲ سال به بالا دوست دارند استفاده نمایند، انواع بیسکویت ‌ها می‌باشد.

علت اصلی که کودکان کوچک‌تر تمایل به مصرف بیسکویت دارند، آن است که می‌توانند به راحتی و مستقل آن را در دست خود بگیرند و بخورند.

مواد غذایی انگشتی

در واقع می‌توان از بیسکویت‌ها به عنوان مواد غذایی انگشتی (Finger Food) نام برد که برای بسیاری از کودکان بد غذا می‌توان از آنها به عنوان تامین‌کننده انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن‌شان اشاره کرد.

تامین انرژی بدن کودک

از دیدگاه متخصصان تغذیه، بیسکویت‌ها به دلیل این که تامین‌کننده انرژی مورد نیاز بدن کودک می‌باشد به خصوص برای کودکانی که به مقدار کافی غذا در طی روز استفاده نمی‌کنند، می‌توانند به عنوان یک منبع غذایی مناسب برای تامین انرژی بدن کودک مطرح باشند.

بهترین نوع بیسکویت برای کودکان

اکثر کودکان انواع بیسکویت‌های شیرین را دوست دارند، چون شیرینی موجود در بیسکویت یکی از عوامل تامین‌کننده انرژی مورد نیاز بدن کودک می‌باشد.

به علاوه این که بیسکویت‌های شور یا اصطلاحا چوب شورها هم برای تامین الکترولیت‌های بدن کودکانی که در آب و هوای گرم زندگی می‌کنند یا در فصول گرم سال می‌توانند سودمند باشند.

 

بیسکویت‌های سبوس‌دار

از دیدگاه تغذیه‌ای بهترین نوع بیسکویت برای کودکان، بیسکویت‌هایی هستند که در تهیه آنها از آرد کامل یا آرد حاوی سبوس استفاده شده است، بنابراین بیسکویت‌های سبوس‌دار یا دایجستیو بهترین انتخاب می‌باشند.

بیسکویت‌های تهیه شده از آرد جو یا جو دوسر

بیسکویت‌هایی که با آرد جو یا جودوسر تهیه شده‌اند هم می‌توانند نسبت به بیسکویت‌های ساده برای کودکان سودمندتر باشند.

بیسکویت‌های غنی شده

امروزه، بیسکویت‌ها یا کیک‌های غنی شده با کلسیم و روی برای کودکان نیز تهیه شده است که مصرف این نوع مواد غذایی برای کودکان توصیه می‌شود.

مقدار مصرف کافی بیسکویت برای کودکان

از انواع بیسکویت‌ها به عنوان یک میان وعده مغذی می‌توان در رژیم غذایی کودکان استفاده نمود، البته باید توجه شود که مصرف زیاد بیسکویت توسط کودک نباید منجر به حذف یک وعده غذایی یا بروز بی‌اشتهایی در وعده غذایی بعدی او شود.

در ضمن برای پرهیز از افراط در مصرف بیسکویت توسط کودکان توصیه می‌شود والدین به کودکان خود عادت دهند که از بیسکویت‌های سبوس‌دار یا تهیه شده با آرد جو یا جو دوسر به جای انواع بیسکویت‌های ساده استفاده نمایند.

مشکل افراط در مصرف بیسکویت در کودکان

زیاده‌روی در مصرف بیسکویت در کودکان علاوه بر بی‌اشتهایی، می‌تواند منجر به بد غذایی، عدم وزن‌گیری مناسب کودک و حتی بروز مشکلات دندانی در کودکان شود، چون که مصرف زیاد بیسکویت‌های شیرین و کرم دار می‌تواند باعث پوسیدگی دندان‌های شیری در کودک شود.

توصیه به والدین در مورد مصرف بیسکویت توسط کودکان‌شان

به والدین توصیه می‌شود که به کودکان خود در طی روز در یک یا حداکثر دو نوبت بیسکویت بدهند و ترجیحا هم برای آنها انواع بیسکویت‌های تهیه شده از آرد کامل یا غنی شده با مواد مغذی تهیه نمایند.

مرتبط:فایده های جو در غذای بچه ها