انیمیشن «دزد درخت ها» به کارگردانی راشین خیریه

انیمیشن «دزد درخت ها» را آنلاین تماشا کنید

 

انیمیسن دزد درخت ها

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، انیمیشن «دزد درخت ها» به کارگردانی راشین خیریه را روی پرتال اینترنتی خود قرار می دهد.
اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل کانون، هر روز صبح یکی از تولیدات امور سینمایی یا تئاترهای کانون در پرتال اینترنتی این مجموعه منتشر می شود. بر همین اساس انیمیشن «دزد درخت ها» به کارگردانی راشین خیریه در روز جمعه ۸ فروردین ۱۳۹۹ از ساعت ۹ صبح به نمایش در می آید. این انیمیشن که اقتباسی آزاد از مثنوی مولوی است، در سال ۱۳۹۰ از سوی امور سینمایی کانون پرورش فکری تولید شده است.

انیمیشن «دزد درخت ها» به مدت ۲۴ ساعت روی خروجی این پرتال اینترنتی به نشانی omid.kpf.ir به صورت رایگان قابل دسترسی است.

داستان این انیمیشن در مورد مردی است که تصمیم می گیرد خانه ای برای خودش در جنگل بسازد. او درختان جنگل را بدون این که پی ببرد که هم به آن ها و همه به پرندگانی که بر فراز آن ها لانه دارند چه صدمه ای می زند یکی پس از دیگری قطع می کند. او شبی کابوس درختان دزدیده شده را می بیند و در حالی از خواب می پرد که طوفان شدیدی خانه ای را که ساخته به زیر آب فرو برده است. مرد پی به اشتباه خود می برد و تصمیم می گیرد که جنگل را به زیبایی اولیه اش برگرداند تا پرندگان بتوانند به آنجا نقل مکان کنند.

این اثر تاکنون در جشنواره فیلم های ایرانی کلن، ویسامبور فرانسه و محیط زیست و ویدیویی برزیل به نمایش در آمده است و در بازارهای بین المللی فیلم چک، فرانسه، فجر، بوسان و گوانگجو کره جنوبی عرضه شده است.

در جریان برنامه پخش اینترنتی فیلم ها و تئاترهای کانون، پیش از این آثاری همچون «کلانتری غیرانتفاعی»، «خمره»، «هامون و دریا»، «بچه های نفت »، «ساز دهنی»، «قله دنیا»، «سبز کوچک»، «آلبوم»، «پایان رویاها»، «لپ گلی»، «به خاطر سارا»، «قصه نقلی»، «مبارک و صندوقچه استاد محمد»، «رویاها در یک روز» و «مثل یک پروانه روی قلب» بدین شکل به نمایش در آمدند. این آثار تا ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ به صورت آنلاین برای کودکان، نوجوانان و خانواده ها نمایش داده خواهد شد.

در این روزها که شاهد شیوع بیماری کرونا در کشور هستیم، آثار مربیان و تولیدات کانون در قالب طرح پیک امید مجازی از مسیر صفحه پیک امید در پرتال کانون قابل دسترسی است.

علاقه مندان می توانند با استفاده از هشتگ های «#در_دل_دارم_امید، #کانون_امید، #پیک_امید و #برای_حال_خوب» به این آثار و فیلم ها در شبکه های اجتماعی دسترسی پیدا کنند.

 

منبع:خبرگزاری مهر

مرتبط:

سینمای ایران خوراکی برای کودکان ندارد!

انیمیشن مثل یک پروانه روی قلب مهمان خانه ها می شود

جای خالی «انیمیشن» در اکران ۹۹/ مسیری که باید با انرژی دنبال کرد