فواید مصرف عدس برای کودکان

در ابتدا به یاد داشته باشید که عدس، یک ماده غذایی غنی از مواد مغذی مورد نیاز برای بهبود روند رشد نوزادان و کودکان است. عدس، از دسته حبوبات با طبع سرد و خشک  است که پروتئین و ویتامین بسیار زیادی دارد و برای سلامتی بدن بسیار عالی است.

آشنایی با دانه عدس:
عدس گیاه کوچکی است که در خاک هایی که تقریبا هیچ گیاهی پرورش نمی یابد کاشته می شود. این گیاه مانند نخود و انواع لوبیاها از خانواده حبوبات می باشد، جالب است بدانید که عدس یکی از قدیمی ترین حبوباتی است که روی زمین کشت شده است.

فواید عدس برای کودکان:
عدس، گیاه پر فایده و مفیدی است و خواص بسیار زیادی دارد  که در زیر فقط چند مورد از خواص بی نظیر عدس اشاره کرده ایم:
– ویتامین های موجود در عدس C ، PP ، B۲ ، B۱ و A
– عدس برای دفع سموم بسیار مناسب است
– درمان بیماری های گوارشی
– تقویت قدرت بینایی
– تقویت قلب
– درمان درد های استخوان و مفاصل
– رفع کم خونی
– درمان زخم های دهان و گلو
– جلوگیری از تنبلی چشم
– تقویت کننده چشم
– تقویت مو
– تقویت عضله سازی
– افزایش  فعالیت سلول‎های مغز و هوش و حافظه
-جلوگیری از ابتلا به یبوست
-جلوگیری از ابتلا به سرطان

انواع غذا با عدس برای کودکان:
عدس پلو:
مصرف عدس، پلو موجب رشد کودکان و تقویت عضلات آنها می‌شود. مصرف عدس، پلو همراه با گوشت چرخ کرده گوسفندی نقش موثری در رفع کم‌خونی و افزایش وزن افراد دارد؛ پتاسیم موجود در این غذا باعث فعالیت بهتر کلیه‌ها می‌شود.

عدسی:
عدسی دارای خواص فراوان است و تنها رفع کم‌خونی و افزایش فسفر بدن می‌تواند علت استفاده افراد از آن باشد. پژوهشگران با توجه به تنش زا بودن امتحان برای کودکان، توصیه می‌کنند والدین برای حفظ آرامش آنها و آرامش عصبی در آنها حتما از عدسی استفاده نمایند

سوپ عدس:
سوپ عدس منبع خوبی برای پروتئین، ویتامین های B، منیزیم، آهن و زینک است.

سالاد عدس:
سالاد عدس، از دسته سالادهای مقوی محسوب می شود که هم برای کودکانی که فقط گیاهخوار هستند، و هم برای کودکانی که رژیم غذایی دارند خیلی مناسب است.

عوارض مصرف زیاد:
همانطور که در مقاله مشاهده کردید عدس، خواص بسیار زیادی برای بدن دارد اما این دلیل نمی شود که در مصرف آن زیاده روی کنید. مصرف افراطی عدس، می تواند باعث

غلیظ شدن خون و در نتیجه حرکت کندتر خون در رگ ها شود. و یا زیاده روی در خوردن عدس، قدرت دید چشم را کم کرده و باعث خواب های آشفته می شود.

منبع: بیتوته

مرتبط:

نقش کمبود آهن در سلامت بچه ها

بدن ما چقدر “آهن” نیاز دارد و کمبود آهن چگونه باید تأمین شود؟