یک چهارم جوانان به گوشی‌های هوشمند خود معتادند

بر اساس نتایج یک مطالعه در انگلیس:

یک چهارم جوانان به گوشی‌های هوشمند خود معتادند

نتایج یک مطالعه جدید که در انگلیس انجام شده است، نشان می‌دهد که تقریبا یک چهارم از نوجوانان و جوانان آن قدر به گوشی‌های هوشمند خود وابسته‌اند که به نوعی اعتیاد تبدیل شده است.

محققان کالج کینگ لندن با تجزیه و تحلیل ۴۱ مطالعه که ۴۱ هزار جوان زیر ۲۰ سال را در بر می‌گرفت متوجه شدند که از هر ۴ جوان یک نفر به صورت مشکل‌زایی ازگوشی‌های هوشمند خود استفاده می‌کند؛ استفاده مشکل‌زا از گوشی‌های هوشمند به این معنای است که این افراد در صورت دسترسی نداشتن به موبایل‌هایشان دچار «وحشت» و “ناراحتی” می‌شوند. همچنین، این افراد نمی‌توانند مدت زمان استفاده از گوشی یا حضور آنلاین خود را کنترل کنند.

به گزارش روزنامه تلگراف،این تجزیه و تحلیل نشان داد که ۲۳ درصد از این جوانان رفتارهایی از خود نشان می‌دادند که با اعتیاد هماهنگی دارد. رفتارهایی نظیر اضطراب ناشی از دسترسی نداشتن به گوشی‌های هوشمند ، صرف وقت بیش از اندازه در استفاده از تلفن همراه و تاثیر زیان‌بار آن بر سایر فعالیت‌هایشان.

به گفته محققان، چنین اعتیادی به گوشی می‌تواند عواقب جدی برای سلامت روانی جوانان داشته باشد.همچنین این رفتار می‌تواند با مشکلاتی دیگری نظیر استرس، افسردگی، بی‌خوابی و کاهش پیشرفت در مدرسه ارتباط داشته باشد.

با این حال محققان اذعان داشتند که هنوز مشخص نیست که خود گوشی‌های هوشمند یا اپلیکیشن‌هایی که کاربران از آن استفاده می‌کنند، اعتیادآور هستند اما لازم است که در مورد خطرات استفاده کودکان و نوجوانان از تلفن‌های هوشمند اطلاع‌رسانی شود.
نتایج این مطالعه در نشریه BMC Psychiatry منتشر شده است.

منبع: ایرنا

مرتبط:

چند راهکار برای ایجاد بسترهای امن برای کودکان و نوجوانان در فضای مجازی

به جای تبلت برای بچه ها بیلچه بخرید!

فضای مجازی حس نیاز به کتاب را کمتر کرده است